Så bidrar du till välgörenhet i Göteborg

Att bidra till välgörenhet är en fin sak att göra. Du kan passa på att både bidra till något bra och ha semester. Ett tips är att åka till Göteborg för att gå på ett välgörenhetsevent och ha trevligt några dagar.

När du ska åka iväg i syfte att bidra till något bra är det en bra idé att boka hotellrum i Göteborg i god tid. Då ökar du chanserna att få ett bra rum och till ett förmånligt pris. Kolla redan nu upp vilka välgörenhetsevent som går av stapeln i sommar och boka hotellrum på en gång. När du vet vilka datum som du ska resa till Göteborg kan du även börja planera vad du ska göra i Göteborg förutom att gå på välgörenhetsevent, staden har mycket att erbjuda.

“Att deltaga i loppet är viktigt för hela samhället, säger Erik Bergkvist.” Läs mer här

Välgörenhetsevenemang i Göteborg

I Göteborg har många framgångsrika välgörenhetsevent ägt rum. Det finns även nu många stora evenemang i Göteborg under sommarhalvåret där välgörenhet är i fokus. Exempelvis kan du springa Göteborgsvarvet i år för en god sak. Du kan välja vilken välgörenhetsorganisation du vill springa för. Run of Hope är ett annat löplopp som äger rum 14 maj i Hagaparken där pengarna går till Barncancerfonden. I juni är det en välgörenhetsshow där insamlingen går till Drottning Silvias barn- och ungdomssjukhus. Du kan välja och vraka vad du vill göra och var du vill skänka dina pengar. Om du ska resa ensam finns bra tips för dig som vill ha en härlig semester.